Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Pravljični večer

Nekoč.... Pred davnimi časi.... Za devetimi gorami in devetimi vodami... So vam kaj poznane te besede? V petek zvečer, na družinskem večeru, so nas te besede vrnile v otroška leta. Tema tokratnega večera so bile pravljice in na obisk je prišla sama Zvezdica Zaspanka, boter Mesec, komet Repatec in stric Ceferin. :)
Otroci in malo večji otroci smo si v družabnem prostoru Marijinega doma ogledali lutkovno predstavo Zvezdica Zaspanka. Zaspano Zaspanko je boter Mesec tokrat spet za kazen poslal na Zemljo in to prav v Ljubljano. Pot pa jo je ponesla prav do Dnevnega centra za brezdomce v Ljubljani. S stricem Ceferinom, ki ji je sprva želel ostriči lase, sta postala prava prijatelja in ljubezen je spet pognala Ceferinovo srce, da je pričelo glasno biti. Otroci, pa tudi veliki, smo z navdušenjem spremljali zgodbo in se v mislih vračali v otroška leta, ko smo čepeli ob radiju in poslušali pravljice. Po predstavi smo vsi skupaj pojedli še večerjo, zapeli naše najljubše zimzelene pesmi ter tako zaključili večer. 


Prav vsi se še enkrat lepo zahvaljujemo ekipi prostovoljcev in brezdomcev iz Dnevnega centra za brezdomce iz Ljubljane, ki so nam zaigrali to krasno predstavo. Se že veselimo prihodnjega srečanja, ko nas bodo spet popeljali v svet pravljic. Kdo ve, koga bomo naslednjič ponovno srečali? 

Oglejte si tudi