Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Izlet družin na Sveto Ano nad Podpečjo

V nedeljo 14.10 smo se odpravili prodajati Vincencije koledarje v Ljubljano, kjer smo pokrivali 12 župnij. Po dopoldanski prodaji smo se zbrali pri podpeškem jezeru, kjer smo pojedli kosilo in se družili v naravi.
Po bogatem kosilu, ki so ga pripravili v dnevnem centru smo se odpravili na krajši pohod proti hribu, kjer stoji cerkvica sveta Ana. Od tam je lep razgled na ljubljansko kotlino, Julijske Alpe, Kamniško – Savinjske Alpe ter druga gričevja. Vreme nam je služilo, da smo si tudi malo razgledali okolico.

Kako so doživljali izlet naši otroci pa si lahko ogledate spodaj nekaj utrinkov.

Mihaela Olivo:

Na izletu pri Sv. Ani mi je bilo lepo, najlepše pa, ko smo v gozdu našli bivake iz vej. V bivaku smo se slikali. In lepo mi je bilo tudi, ko smo prišli na vrh Sv. Ane. 

 

Ana Lapanja:

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo šli k cerkvici, ki je posvečena sveti Ani. Tam samo videli rjavo mušnico, šotore iz palic in v njem smo se tudi slikali. Ko smo prišli do svete Ane, smo se otroci poigrali na lesenih igralih.


Neža Smerkolj:

Všeč mi je bilo opazovati labode in se igrati s prijatelji. Pica je bila zelooo dobra. Pot k Sv. Ani ni bila predolga. Nazaj grede nam je drselo po suhem listju. 


Ema Smerkolj:

Fajn, da smo bili skupaj s prijatelji. Tudi jaz sem si najbolj zapomnila, kako smo hranili labode. Cerkvica je bila lepa. Opazila sem, da so se eni podpisali na njeno steno. 

 

Ivana Smerkolj:

Tudi meni so bili všeč labodi. Po poti smo videli znamenje, da se je nekoč zgodila nesreča pri lovu in je ena gospa umrla. Najbolj mi je bilo všeč, ko sva z atijem tekla po hribu.

 

Oglejte si tudi