Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

DU Miren v letu 2020

Leto 2020 si bomo verjetno vsi za vedno zapomnili.

Preteklo leto smo uspešno zaključili z novoletno zabavo  in se že pripravljali na nove aktivnosti za naše člane v letu 2020. Uspeli smo še organiziratii praznovanje Dneva žena ob 8. marcu, nato pa se nam je vse skupaj začelo podirati.

V aprilu bi morali imeti letni občni zbor z volitvami novega Upravnega odbora za novo štiriletno obdobje, ki smo ga morali, zaradi pandemije, odpovedati. Odpovedovati smo morali planirane aktivnosti do poletja. Sodelovali pa smo pri pripravi razstave likovnih del ljubiteljske slikarke in naše članice Nevenke Faganeli. Nekako smo uspeli poleti organizirati tudi občni zbor v omejenih okoliščinah, kjer smo izvolili nov Upravni odbor in sprejeli poročilo o delu v letu 2019. 

Upali smo, da se bo pandemija le umirila. Žal so se razmere še naprej slabšale, tako, da smo bili primorani preklicati vse naše tradicionalne dejavnosti (plesne večere, martinovanje, Dan starostnikov, redna tedenska telovadba, športne aktivnosti idr.)

Obdržali pa smo rojstnodnevna voščila, ki pa jih sedaj pošiljamo po pošti.

Edina aktivnost v jesenskem času je bila šivanje zaščitnih mask za OŠ Miren v izvedbi naših prostovoljk, o čemer sem že pisal.

Žal bo odpadlo tudi novoletno obdarovanje naših članov.

Naj na koncu, tudi v imenu Upravnega odbora DU Miren, vsem našim članom in sokrajanom voščim vesele božične praznike ter srečno in predvsem zdravo novo leto 2021. Želim, da bi ta pandemija, ki nas tako muči, čimprej minila in da bi se ponovno lahko brez omejitev družili in skupaj ustvarjali lepe dogodke. Poleg fotografij letošnjih dogodkov, sem za dvig novoletnega vzdušja priložil še nekaj fotografij preteklih novoletnih izletov in praznovanj

Oglejte si tudi