Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

8. marec v Društvu upokojencev Miren

Tudi letos smo v Društvu upokojencev Miren pripravili  praznovanje Dneva žena. 8. marec je ravno sovpadel z dnem, ko imamo v društvu organiziran tedenski plesni večer, zato smo plesalkam podarili majhno darilo v obliki nageljna in mimoze. Mimoze pa smo bili deležni tudi vsi plesalci, saj se je bližal dan 40. mučencev.
Glavno praznovanje pa smo pripravili v petek, 9. marca v Gostišču Kogoj v Biljah.
Zbralo se nas je nekaj čez šestdeset članov, vsaka udeleženka pa je ob prihodu dobila vrtnico. Na začetku je predsednik društva namenil prisotnim, predvsem pa ženam kratek nagovor. Izpostavil je njihovo požrtvovalno delo za društvo in širšo skupnost, kar  je bilo odločilno, da je Društvo žena prejelo občinsko nagrado v letu 2017.  Za povrh  pa so štiri naše članice (Majda, Ida, Milena in Mira) zmagale v tekmovanju v pikadu v Vipavi, Ida pa je bila tudi absolutna zmagovalka med posameznicami. Vse so si prislužile medalje in prehodni pokal.

V veselem razpoloženju je potekala tudi tradicionalna tombola in kasneje večerja. Sledil je plesni večer, kjer smo se zavrteli v ritmih dobre glasbe. Na koncu smo bili vsi povabljeni na prvi letošnji izlet, ki bo oorganiziran v aprilu in seveda tudi na letni občni zbor, ki bo v petek, 16.3.  v prostorih občine v Mirnu.

Oglejte si tudi