Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

JUTRI
23°C
4°C
ČE.
24°C
2°C

V ZD Nova Gorica vas od danes naprej ne bodo sprejeli, če niste predhodno naročeni!

Nova Gorica, 16. marca 2020 - V trenutni epideimološki situaciji je dostop do zdravnikov v vseh ambulantah ZD Nova Gorica omejen. Na pregled k zdravniku je mogoče priti le po PREDHODNI NAJAVI, v nasprotnem primeru vam bo vstop v ZD ONEMOGOČEN. 

 

Kot odgovor na trenutno situacijo s širjenjem koronvirusa in razglasitvijo epidemije v Sloveniji, Zdravstveni dom Nova Gorica z današnjim dnem uvaja triažiranje pacientov. Zdravstveni delavci bodo od danes naprej pred obema vhodoma v ZD Nova Gorica (vhod s Kidričeve in z ul. Gradnikove brigade) in v ZD Šempeter preverjali paciente ter jih obravnavali še pred vstopom. Zdravstveni delavci bodo VSAKEGA pacienta posamično izprašali po vnaprej pripravljenem vprašalniku ter jim po potrebi tudi izmerili temperaturo z brezkontaktnim čelnim termometrom.

V primeru, da nujno potrebujete dostop do vašega osebnega zdravnika, najprej po telefonu pokličite v ambulanto vašega osebnega zdravnika ter se dogovorite za termin pregleda. V primeru, da se na vhodu ZD oglasite nenajavljeni, vam bo vstop v prostore ZD preprečen. Če osebnega zdravnika nimate izbranega, pokličite na tel. številko 05 330 1117, kjer boste prejeli vse potrebne informacije.

(ZD Osnovno Varstvo Nova Gorica)

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi