Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

V ZD Nova Gorica vas od danes naprej ne bodo sprejeli, če niste predhodno naročeni!

Nova Gorica, 16. marca 2020 - V trenutni epideimološki situaciji je dostop do zdravnikov v vseh ambulantah ZD Nova Gorica omejen. Na pregled k zdravniku je mogoče priti le po PREDHODNI NAJAVI, v nasprotnem primeru vam bo vstop v ZD ONEMOGOČEN. 

 

Kot odgovor na trenutno situacijo s širjenjem koronvirusa in razglasitvijo epidemije v Sloveniji, Zdravstveni dom Nova Gorica z današnjim dnem uvaja triažiranje pacientov. Zdravstveni delavci bodo od danes naprej pred obema vhodoma v ZD Nova Gorica (vhod s Kidričeve in z ul. Gradnikove brigade) in v ZD Šempeter preverjali paciente ter jih obravnavali še pred vstopom. Zdravstveni delavci bodo VSAKEGA pacienta posamično izprašali po vnaprej pripravljenem vprašalniku ter jim po potrebi tudi izmerili temperaturo z brezkontaktnim čelnim termometrom.

V primeru, da nujno potrebujete dostop do vašega osebnega zdravnika, najprej po telefonu pokličite v ambulanto vašega osebnega zdravnika ter se dogovorite za termin pregleda. V primeru, da se na vhodu ZD oglasite nenajavljeni, vam bo vstop v prostore ZD preprečen. Če osebnega zdravnika nimate izbranega, pokličite na tel. številko 05 330 1117, kjer boste prejeli vse potrebne informacije.

(ZD Osnovno Varstvo Nova Gorica)

Oglejte si tudi