Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

SREČANJE DRUŠTEV UPOKOJENCEV NAŠE OBČINE

Po dveh letih, zaradi pandemičnih razmer, smo ponovno obudili  tradicionalna letna srečanja naših treh društev upokojencev. 

Srečanje smo ponovno organizirali v športnem parku Java v Orehovljah in sicer 10. junija. Nekoliko nas je presenetilo vroče vreme, ki pa še zdaleč ni pokvarilo veselega razpoloženja.

Kot častni gostje so nas obiskali g. župan, Mauricij Humar, predsednik PZDU Severne Primorske, g. Zlatko Martin Marušič, ter predsednik KS Orehovlje, g. Bogomir Nemec. Predsednik DU Miren je ob svojem nagovoru predstavil delovanje našega društva v zadnjem obdobju ter napovedal obeležitev 70. letnice DU Miren v jesenskih mesecih. Po uradnem delu in pozdravnih govorih ostalih dveh predsednic DU  ge. Urdih in ge. Klančič je sledil športni del druženja z zbijanjem konzerv ter igri dvojic z balinčki.

Ob veselem razpoloženju, polnem smeha, so se tekmovanja odvijala v športnem duhu, zmagovalci pa so na koncu prejeli zaslužena priznanja.

Po končanih tekmovanjih se je druženje nadaljevalo do nočnih ur ob klepetu, glasbi in plesu, saj so marsikoga, kljub vročini, zasrbele pete. Upamo, da bo takih druženj v prihodnje, s skupnimi upokojenskimi močmi, še več.


Oglejte si tudi