Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Najboljši učenki OŠ Miren v šolskem letu 2015/16

Proti koncu šolskega leta na občini vsako leto pripravimo svečan sprejem najboljših učencev OŠ Miren. Župan sprejme in obdari učence, ki so z odličnim uspehom dokončali vsa leta osnovnošolskega izobraževanja, pa tudi druge učence, ki jih predlaga šola in so v preteklem letu dosegli izjemne uvrstitve na državnih ali podobnih tekmovanjih na področju izobraževanja.

Letos je sprejem pri županu potekal dne 8.6.2016. V primerjavi s lansko generacijo učencev, ko se je sprejema  udeležilo devet učencem, smo tokrat priznanja podelili le dvema odličnima učenkama.

Kristina Klančič iz Mirna (9. a razred) in Nika Veronika Beltram iz Mirna (9. b razred) sta vseh devet razredov v času osnovnošolskega izobraževanja zaključili z odličnim uspehom, poleg tega pa sta navduševali še z drugimi izvrstnimi dosežki in uspehi.
Župan jima je iskreno čestital in jima zaželel obilo uspehov na njuni nadaljnji študijski poti. Obenem se je zahvalil staršem za vso podporo, pomoč in spodbudo.

Iskrene čestitke s strani župana sta prejela tudi razrednika Marta Pavlin in Maks Rutar ter seveda ravnateljica Danijela Kosovelj.

Več o njuhih dosežkih lahko preberete v priloženih datotekah.

Občinska uprava

Oglejte si tudi