Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
24°C
10°C
JUTRI
24°C
12°C

Povabilo kmetovalcem k nabavi embalaže za sadje, zelenjavo in poljščine s poreklom Vipavske doline v okviru tržne pod-znamke "Izvorno iz Vipavske doline".

Spoštovani kmetovalci; pridelovalci sadja, zelenjave in poljščin z območja tržne znamke Vipavska dolina, vabljeni k oddaji Vloge za pridobitev pravice do nakupa in uporabe embalaže v letu 2021.


Objavljeno je  namreč Povabilo kmetovalcem k nabavi embalaže za sveže, nepredelano sadje, zelenjavo in poljščine s poreklom Vipavske doline v okviru tržne pod-znamke “Izvorno iz Vipavske doline«.Javno povabilo pa je objavljeno na spletni strani Regijske razvojne agencije ROD Ajdovščina na naslednji povezavi:

https://rra-rod.si/2021/04/23/povabilo-kmetovalcem-k-nakupu-embalaze-za-sveze-nepredelano-sadje-zelenjavo-in-poljscine-s-poreklom-vipavske-doline-v-okviru-trzne-pod-znamke-izvorno-iz-vipavske-doline-v-letu-2021/.
K nabavi in uporabi embalaže so povabljeni kmetovalci s celotnega območja tržne znamke Vipavska dolina, se pravi z območja vseh šestih občin Vipavske doline. Pogoji, ki jih mora gospodarstvo zadostiti so objavljeni na zgornji povezavi. 


Vabljeni k nabavi embalaže. 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi