Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
27°C
19°C
JUTRI
27°C
15°C

Obvladovanje govoric na delovnem mestu (delavnica 1) in Tatovi časa (delavnica 2)

DELAVNICI ZA PODJETJA, JAVNE USTANOVE IN POSAMEZNIKE

Vsak izmed nas se je kdaj v življenju posvetil govoricam - aktivno ali pasivno -, marsikdo je bil tudi žrtev govoric, kar lahko povzroči samo neprijetne občutke, včasih pa veliko stresa ali pa celo uničuje ugled ipd., kar je škodljivo tako za naše profesionalno kot zasebno življenje, zdravju take situacije gotovo ne koristijo. Pa še veliko časa nam ukradejo.
Kako prepoznati govorice, osebe, ki govoričijo, škodo, ki jo govorice generirajo znotraj npr. delovnega okolja, kako se spoprijeti in rešiti take situacije?
Mnoge odgovore boste prejeli na dveh delavnicah, in sicer:

 
1.      Obvladovanje govoric na delovnem mestu (delavnica 1)

Govorice/trači/opravljanje so nepotrebno govorjenje, pogosto prepleteno s škodljivimi nameni, o osebnem življenju ali dejavnosti drugega. Povzročajo škodo ali dvom o ugledu osebe, ki je ni tam, da bi se branila. Bodite del rešitve, ne pa sostorilec pri težavi. Ugotovite dejstva in obnovite moralo, odnose in zaupanje na delovnem mestu.

in/ali

2.    Tatovi časa (delavnica 2)

Učinkovitost se začne in konča z upravljanjem časa. Za učinkovito upravljanje s časom pa potrebujemo sposobnost načrtovanja, prenosa, organiziranja, usmerjanja in nadzora vseh vidikov našega življenja. Običajne časovne izgube je treba identificirati in vedeti, katere vidike je treba izboljšati. Če jih boste prepoznali, boste zmanjšali njihov vpliv na produktivnost in učinkovitost. Čeprav so lahko v vsaki vrsti dela in osebnosti drugačni, so jim številne lastnosti skupne.


-   Cena za udeležbo na posamični delavnici je 40 €/udeleženca.
-   Cena za obe delavnici je 60 €/udeleženeca.

 

Prijave in informacije: Barbara Jejčič na gsm 031 306 385 ali na e-naslov bjejcic@gmail.com.
Prijave sprejemamo do vključno 14. 11. 2019. Med obema delavnicama je predviden odmor za kosilo. Dogodka bosta potekala v obnovljeni Stari šoli v Temnici.

 

Izvajalka obeh seminarjev je Ksenja Lorber, članica European Mediation Network Initiative, SE European Mediation Forum, BNI in mreže MEMA, aktivna mediatorka, vaditeljica/coach mediatorjev in upravljanja s konflikti, predavateljica.

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi