Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

TABOR OLIMPIJSKA VAS

Pred kočo na Ježevem v Bistri smo budno čakali na otroke, katere so pripeljali starši v naše varstvo oz. na tabor. Obrazi otrok, kateri obiskujejo tabor že več let so bili nasmejani, obrazi novinčkov  so bili plahi in hkrati veseli.

Letošnjo temo tabora smo kot vedno prilagodili starostnim skupinam. Tabor je potekal v treh skupinah, ki so izvajale različne dejavnosti kot: izdelava nakita iz fimo mase, izdelava namiznih in družabnih iger, izdelava podlog za miško, in še bi lahko naštevala. Na voljo so jim bili športni rekviziti in tudi prostega časa so imeli na pretek. Skratka, otroci so bili zaposleni od zjutraj do večera, nekaterim je bilo to celo premalo. Kot vedno smo jim tudi letos pripravili majnho presenečenje. Upihnili smo pet svečk na torti, ki so pomenile, da smo letos praznovali 5. rojstni dan tabora. Zvečer je v ta namena sledila zabava z živo glasbo. Nisem se zmotila, res je, letos je minil že 5. tabor in člani društva Perkmandelci smo navdušeni in zelo veseli, da ga izvajamo.

Naša srčna želja je, da bi vsako leto potekal tabor v tako velikem številu otrok, ki nam z svojo igrivostjo in nagajivostjo napolnijo skupne dni. Prizadevamo si, da bi bil tabor vedno boljši in bogatejši.

 

Zahvaljujemo se vsem udeleženim otrokom in njihovim staršem za zaupanje, članom društva pa čestitke in zahvala za uspešno opravljen projekt.

 

 

Biti z otroki je zdravilo za dušo.

(Fjodor Dostojevski)

 

                                                                                                                   Avtor:  Samanta  Kovač

Oglejte si tudi