Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Vabilo na drugo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško

V A B I L O

na drugo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško , ki bo v sredo, 20. 2. 2019, od 12. do 15. ure,

v Večnamenskem objektu GD Rimske Toplice, Aškerčeva cesta 6, 3372 Rimske Toplice. 

Delavnica je namenjena članom odkupne verige in prodajalcem – prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško.

Zato ste na delavnico vljudno vabljeni:

  • potencialni deležniki odkupne verige ponudbe pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov certificiranih s KBZ Okusiti Laško, in sicer: gostinska podjetja, javni zavodi, idr. subjekti ter
  • lastniki potencialnih lokalnih prodajnih mest ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško, in sicer: lokalne trgovinice v urbanem delu destinacije Laško ter pri ponudnikih - proizvajalcih ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško (kmetije, rokodelci, predelovalci), TIC-i, kulturne idr. ustanove, ki vključujejo lokalna prodajna mesta idr.
Na tokratni delavnici nam bo dr. Tanja Lešnik Štuhec predstavila Model trženja in prodaje ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško. 

Aktivnosti vzpostavitve modela mreženja in kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško se izvajajo v okviru operacije Okusiti raznolikost podeželja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prosimo za potrditev udeležbe do torka, 19. 2. 2019, na e-naslov: edina.memic@lasko.si.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7338-736 (Edina Memić).

Oglejte si tudi