Logo MojaObčina.si

Mežica

JUTRI
22°C
8°C
TOR.
26°C
6°C

ŠEPET NEBES

Organizator: Čarobnost Življenja
Kontaktni podatki organiztorja: Tjaša Budaji, carobnostzivljenja8@gmail.com, 070212655.
Vstopnina: 40€
TEL: 070212655, MAIL: carobnostzivljenja8@gmail.com

Naše življenjsko popotovanje je niz različnih situacij, dogodkov, izkušenj in najtežja izkušnja, ki nas doleti na naši poti je izguba ljubljene osebe. Bolečina, ki nastane ob izgubi ljubljene osebe, je neopisljiva. A vedenje, da so vedno ob nas in nam nudijo podporo in ljubezen, je uteha srca. Ljubljene osebe ne izgubimo nikoli, obstaja vez katera nas povezuje, kljub življenju v različnih dimenzijah. Preko te vezi se lahko povežemo in začutimo njihovo prisotnost, če si le dovolimo lahko začutimo njihov objem, dotik,…
Medijstvo oz. komunikacija s preminulimi je izjemno ljubeča oblika komunikacije z ljubljenimi, kateri so preminuli in se vrnili v duhovni svet. Ob izgubi si želimo, da bi jih lahko vsaj še enkrat objeli, da bi povedali vse kar nam leži na duši, da bi razrešili zamere in izboljšali odnose,… Ko nas zapustijo mnogo odgovorov ostane zavitih v tišino, mnogo besed ostane neizrečenih. Medijstvo je tako namenjeno vsem, ki bi želeli stopiti v stik z dušo preminulega in bi želeli prejeti odgovore, ljubeča sporočila in vodstvo.
Sporočila naših ljubljenih so sporočila ljubezni in zdravljenja.
Vabim vas, da se mi pridružite pri predaji sporočil in druženju z našimi ljubljenimi dne, 21., 22., in 23.05.2021 - Narodni dom Mežica.
Število mest je omejeno.
Za prijavo na dogodek sem vam na voljo preko:
SMS - 070 212 655
MAIL: carobnostzivljenja8@gmail.com
FB - INBOX
Prispevek za dogodek:
40 eur
Plačilo za dogodek se izvede po predračunu. Račun velja kot vstopnica.
Dogodek bo izpeljan v skladu s priporočili NIJZ.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi