Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Sezona končana, osvojeno drugo mesto in uvrstitev v višjo ligo!

Glavni cilj članskega moštva pred začetkom sezone je bil uvrstitev v višjo ligo, kar je trenerju Velju Vargi in njegovim varovancem tudi uspelo.
Kapetan Tim Primožič: "S sezono smo vsi v ekipi zadovoljni, saj je bil cilj (napredovanje v Regionalno ligo) dosežen. V ekipi je skozi celotno sezono prevladovala dobra volja, postali smo prava klapa tako na igrišču kot tudi drugod. Udeležba na treningih je bila zelo velika. Skozi sezono so nas sicer ves čas pestile poškodbe in bolezni, vendar pa smo z velikim številom igralcev to uspešno reševali. Kot nam pravi tudi trener Veljo, je vsak igralec pomemben člen ekipe. Za piko na i bi lahko še osvojili prvo mesto, kar pa se nam žal ni izšlo. Še enkrat vse pohvale soigralcem, trenerju Velju in drugim skritim pomočnikom, gremo naprej, gremo do zmage!"
Trener Velimir Varga: "Za nami je težka in uspešna sezona v MNZ ligi. V prvem delu sezone je vse teklo tako, kot smo si začrtali. V drugem delu smo imeli veliko težav s poškodbami, a smo vseeno do zadnje tekme ostali v boju za prvo mesto. Na koncu VELIKA HVALA vsem igralcem za trud in odrekanje skozi celotno sezono in čestitke ob uvrstitvi v 4. ligo. Seveda hvala tudi vsem navijačem, ki so nas iz tekme v tekmo podpirali v vse večjem številu."

Z novo sezono prihajajo novi, še večji izzivi! GREMO NAPREJ, GREMO DO ZMAGE!

Besedilo in foto: Luka Štruklec

Oglejte si tudi