Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Zmagi na državnem

Z državnim prvenstvom v Kranju se je 1. junija zaključila namiznohokejska sezona 201/19, člani NHK Mengeš so se vrnili domov z dvema naslovoma. Dve zmagi za NHK Mengeš na državnem prvenstvu v namiznem hokeju sta odličen dosežek.
V kategoriji Juniors je slavil Miha Škrlep, ki je v polfinalu najprej tesno z 2 : 1 ugnal Gala Bohinca, nato pa v finalu največjega rivala Jakoba Zalokarja Obadiča s 3 : 23 v zmagah, in se mu tako oddolžil za nedavni poraz v Slovenskem pokalu v namiznem hokeju. 
V katergoriji Open je Bernard Škrlep po rednem delu držal odlično drugo mesto, nato pa v play off po hudem boju v polfinalu in tekmi za tretje mesto končal kot četrti. Uspeh je dopolnil Miha Škrlep s petim mestom.
Najbolje so se odrezala naša dekleta, ki so v svoji kategoriji osvojila vsa tri prva mesta. Mojca Škrlep je zmagala, Mila Lucerna je bila druga in Zala Škrlep tretja.

S tem so se zaključila vsa tekmovanja na državnem nivoju, misli pa so že usmerjene v prihodnje leto, ko bo Slovenija gostila evropsko prvenstvo v namiznem hokeju.

Besedilo in foto: Bernard Škrlep, NHK Mengeš

Oglejte si tudi