Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Mlajši člani uspešni na turnirjih

V časih, ko turnirje v badmintonu drugega za drugim odpovedujejo, je našim kolegom vseeno uspelo izpeljati nekaj turnirjev za mlajše člane. Mi smo se udeležili dveh turnirjev, in sicer v Ljubljani in Lendavi.
V soboto,10. oktobra, so se v dvorani Krim v Ljubljani med seboj pomerili igralci do 11 in do 17 let. Turnirja so se udeležili Tim Bregar, Liza Volčini in Lara Melloni. Na svojem drugem turnirju U-11 se je zelo dobro izkazal Tim Bregar, ki je v A-kategoriji dvojic osvojil prvo mesto skupaj s soigralcem Dinom Mašičem (BK Medvode). Tim je osvojil tudi tretje mesto v A-kategoriji posamezno. Svoj prvi turnir U-17 sta odigrali tudi Lara Melloni in Liza Volčini. Kljub svoji mladosti sta se uspešno borili, dali vse od sebe in si pridobili veliko novih izkušenj. Lari je prvo tekmo v skupini, kljub lažji poškodbi gležnja, po težkem boju v tretjem setu uspelo zmagati. Za Lizo so bile tekmice tokrat še premočne, vendar je igrala zelo dobro.
Že čez en teden, 17. oktobra, smo se z Lizo Volčini, Vidom Tomazinom in Timom Bregarjem odpravili na tradicionalno badmintonsko tekmovanje Srebrna žogica Lendave, od koder smo se vrnili z eno zlato medaljo, ki si jo je priboril Tim Bregar.

Zahvala organizatorjem, ki jim je uspelo, kljub neugodnim razmeram, korektno izpeljati turnirja. Prihodnje leto se spet vrnemo v še večjem številu in upamo, da brez mask.

 

Besedilo: Helena Šinkovec
Foto: Uroš Bregar

Oglejte si tudi