Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

Tradicionalna novoletna koncerta Mengeške godbe 2017

Božično-novoletna koncerta v izvedbi Mengeške godbe in v soorganizaciji TD Mengeš in občine Mengeš bosta tudi letos zaradi velikega povpraševanja v preteklih letih kar dva.

Koncerta bosta tradicionalno v torek, 26. 12. 2017 ob 17. uri in 19.30 uri. Popoldanski, nekoliko krajši koncert, je primeren tudi za mlade družine, na večernem koncertu pa bomo obeležili še državni praznik dan samostojnosti in enotnosti, Turistično društvo Mengeš pa bo podelilo priznanja izbranim občanom za lepo urejene domove z okolico. 
Na tokratnem koncertu bomo godbeniki in godbenice pod vodstvom kapelnika Dimitrija Ledererja predstavili program, s katerim se bomo predstavili na Državnem tekmovanju slovenskih godb 2018, pripravljamo skladbe z odličnimi godbenimi solisti, zopet se nam bodo pridružile Mengeške mažoretke pod vodstvom trenerke Anite Omerzu Tome in še kaj. 
Brezplačne vstopnice za oba koncerta dobite pri godbenikih ter od 18. 12. 2017 dalje v Melodiji Mengeš (Trdinov trg 4D, Mengeš). Če boste vstopnico imeli in se koncerta ne boste mogli udeležiti, jo podarite naprej, ali pa jo vrnite v Melodijo. S tem bomo poskrbeli, da sedeži v dvorani ne bodo samevali, hkrati pa bodo v dvorano prišli vsi, ki bi si to želeli. Vljudno vabljeni!

Besedilo: Maja Keržič
Foto: Miha Požar

Oglejte si tudi