Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Kuhʼna v Mengšu, z jesenskimi melodijami okusov in glasbe

Mengeška kulinarično glasbena zgodba se je očitno dobro prijela. Lepo vreme, po skoraj celo tedenskemu pršenju izpod neba, je prav gotovo botrovalo tudi tokratnemu izjemnemu obisku jesenske Kuhʼne v Mengšu.

Kuhʼna v Mengšu je ponovno omogočila prijetno druženje občanov in obiskovalcev iz drugih krajev, tudi še po uradnem zaključku, saj so se organizatorji tudi na zadnji letošnji  Kuhʼ ni  potrudili , da je bila ponudba pestra, skrbno izbrana in ljubeznivo servirana.

Na stojnicah so se morali ponudniki prehranskih dobrot: Dobenski hram, Burgerji Zdenko Đura, Falafel- Maher Kaddoura, Citron- Jože Topolovec, Slaščičarna Flere, Turistično društvo Mengeš in Toma prireditve, katerim so se tokrat prvič pridružili še HappyPek iz Domžal, Restavracija Zlata Kaplja iz Radomelj ter Slaščičarna Bella iz Doba, kar podvizati, da so lahko pravočasno zadovoljili željam obiskovalcev. 
Svoj, kar dodobra napolnjen lonček domačih viž pa je dodal še ansambel Odziv ter na plesišče, poleg dobro razpoloženih in zagretih obiskovalcev, zvabil celo nekaj znanih obrazov slovenske estradne scene.
Organizatorji Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Zdravko in Boštjan z celotno in lepo uigrano ekipo Toma prireditve ter Kulturno društvo Mihaelov sejem se prisrčno zahvaljuje vsem obiskovalcem in sodelujočim ponudnikom kulinarike. Skupaj smo upihnili prvo svečko na tortici, zato upamo da ji ob letu dni sledi tudi druga ...

Besedilo in foto: Matjaž Repnik

Oglejte si tudi