Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Občni zbor ŠTD Rafolče

V petek, 29. marca 2019, ob 19. uri so se zbrali člani ŠTD Rafolče na rednem letnem občnem zboru, ki ga je vodil delovni predsednik Marjan Kveder, ki se je najprej zahvalil vsem krajanom za tvorno sodelovanje v KS, katere predsednik je bil kar 16 let in zaželel uspešno delo novemu predsedniku KS Rafolče Viktorju Jemcu. Viktor se je zahvalil Marjanu za velik doprinos v krajevni skupnosti in pozdravil vse prisotne in jih povabil k nadaljevanju uspešnega dela. Viktor je bil tudi izvoljen za zapisnikarja zbora.

Predsednik društva Blaž Jemec je poročal, da je delovanje društva zelo raznoliko in tako lahko izpolnjuje interese veliko krajanom. Uspešno je bilo  na področju športa (mali nogomet, namizni tenis,  šah,…). Najbolj aktivna je bila  pohodniška sekcija, ki jo je vodila Marijana Grošelj,  kjer so bili poleg že tradicionalnega novoletnega in jesenskega pohoda po Rahuški poti  izvedeni obiski na nekaj hribov pod 1000 m, nekaj med 1000 in 2000 m nv, poleti pa še vzponi v visokogorje nad 2000m nv (Ojstrc, Kepa). Zaradi drugih obveznosti je Marijana prepustila vodenje zaenkrat Upravnemu odboru. Za 6 letno uspešno delo se ji je predsednik Blaž zahvalil. Veliko članov pa se je udeleževalo prireditev na področju rekreacije, turizma, stalni skrbi za kulturno dediščino, itd.  

Poslovanje društva je bilo pozitivno, kar je prikazal blagajnik Marko Pavlič, z nekaj dopolnili pa potrdil  nadzornik Gorazd Krnc. Nekaj sredstev se pridobi tudi z vsakoletnim zbiranjem starega papirja. Načrt za to leto je podoben lanskemu z nekaj manjšimi dopolnitvami.

Zahvaljujemo se za pomoč in usluge podjetjem, ustanovam in posameznikom in vabimo vse, da se nam čim večkrat pridružite z delom in tudi z novimi idejami.

Oglejte si tudi