Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Badminton klub Mengeš iz Varaždina s šestimi medaljami

V soboto, 25. januarja, smo bili na že 4. turnirju (od skupno 7) v sklopu jadranske badmintonske lige ADA. Naši člani so tudi tokrat dobro zastopali mengeški klub. Po zanimivih in napetih dvobojih so si priigrali kar šest medalj – tri zlate in tri bronaste.
Turnir Marlex OPEN 2020 so gostitelji tudi letos organizirali v ogromni, moderni dvorani, v Areni Varaždin, kjer je možnost igrati na kar 18 igriščih, na voljo pa so še tri dodatna igrišča za ogrevanje. V tej lepi dvorani, ki dosega svetovne standarde, so pogoji igranja badmintona vrhunski. Pohvala organizatorjem, ki so poskrbeli za res odlično športno prireditev, ki nam bo ostala v lepem spominu. 

Tekmovanja Marlex OPEN 2020 se je udeležilo skupaj 261 igralcev iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, celo iz Danske in Bolgarije. BK Mengeš je zastopalo 13 članov. Igralo se je v 16 kategorijah: moški in ženske posamezno, moške in ženske dvojice ter mešane dvojice, ki so bili razdeljeni na tri jakostne kategorije A, B in C, moški posamezno še D. Vsi rezultati so na voljo tukaj: https://bit.ly/314bJTu

Dosežki članov BK Mengeš:

1. mesto (WS C): Helena Šinkovec
1. mesto (MS B): Matic Kaliman
1. mesto (MD B): Uroš Bregar in David Vrhovnik
3. mesto (MS D): Rok Kalan
3. mesto (XD C): Mateja Vrhovnik in David Vrhovnik 
3. mesto (XD B): Snežana Zupin in Jure Roblek

 

Besedilo in foto: Helena Šinkovec

Oglejte si tudi