Logo MojaObčina.si
DANES
1°C
-5°C
JUTRI
3°C
1°C
Oceni objavo

ODPOVED dobrodelnega koncerta "STOPIMO SKUPAJ ZA MENGEŠ"

Spoštovane občanke, cenjeni občani,

spodaj objavljamo obvestilo Prostovoljnega gasilskega društva Mengeš.


"S težkim srcem vam sporočamo, da je dobrodelni koncert Stopimo skupaj za Mengeš na žalost odpovedan zaradi tehničnih težav.


VRAČILO KUPNINE
 - SPLETNI KUPCI
Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, se vračilo uredi z nakazilom. Na info@eventim.si posredujte vaše podatke, številko naročila in številko TRR računa, da lahko uredimo nakazilo.


 - PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen prodajnih mest Petrol - obiščete namreč lahko vam najbližjo poslovalnico).
Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, kar pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite svoje podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa oziroma scan vstopnic in številko vašega TRR računa.

Oglejte si tudi