Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
12°C
JUTRI
26°C
15°C
Oceni objavo

MENGEŠ PRAZNUJE

Pred nami je pester in prijeten vikend, ki bo obarvan s številnimi prijetnimi dogodki. Lepo vabljeni:

- jutri, 25. maja, na Kuh’no v Mengšu, ki bo potekala od 10. do 18. ure pred Gasilskim godbenim domom v Mengšu; okusite raznolike jedi, ki segajo od tradicionalnih domačih do eksotičnih okusov z drugih koncev sveta; ob tem se prepustite izjemnemu glasbenemu programu, ki bo dopolnil vaše doživetje.

- v nedeljo, 26. maja, na Veselo Stoparjevo popoldne, ki bo potekalo v Kulturnem domu Mengeš ob 17. uri; Veselo Stoparjevo popoldne bo združilo številne glasbene virtuoze, ki bodo s svojimi izjemnimi nastopi ustvarili čarobno atmosfero, prežeto z zvoki harmonike; dogodek bo povezoval Franc Pestotnik – Podokničar; vabljeni poslušalci vseh starosti; vstopnine ni.

- v nedeljo, 26. maja,  od 11. do 17. ure v Pravljično deželo pri Fartku, kamor se vrača kulturno-zabavna prireditev, ki bo navdušila vse generacije; vabljeni k odkrivanju čarobnega sveta skozi bogat kulturni program, ki bo med drugim vključeval govor pisatelja Ivana Sivca, odprtje lesene skulpture, pravljično urico, gledališko predstavo Junaški jelen, iskanje zakladov, jahanje ponijev in še mnogo drugih aktivnosti v animacijskem programu; za pijačo in prigrizke bo poskrbljeno, otroci pa se bodo lahko razveselili marsikatere nagrade; v primeru dežja bo prireditev prestavljena na jesenski termin.

Dobrodošli!

Oglejte si tudi