Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
4°C
SRE.
15°C
7°C
Oceni objavo

Vabljeni na Božično-novoletna koncerta Mengeške godbe

Mengeška godba v soorganizaciji Občine Mengeš in Turističnega društva Mengeš vabi na Božično-novoletni koncert Mengeške godbe, ki bo tudi tokrat zaradi velikega povpraševanja v dveh terminih, in sicer v torek, 26. 12. 2023, ob 17.00 in 19.30 v Kulturnem domu Mengeš.
Na obeh koncertih bomo obeležili tudi slovenski državni praznik dan samostojnosti in enotnosti, na drugem pa bo TD Mengeš tradicionalno podelil priznanja za lepo urejene hiše in okolico.

Mengeška godba pod vodstvom kapelnika Dimitrija Ledererja pripravlja pester glasbeni program. Solisti iz godbenih vrst bodo tokrat pevci, za instrumentalne solo vložke pa bosta poskrbela imenitna, a čeprav rosno mlada, zelo uspešna, nadarjena in znana mengeška glasbenika na harfi – sestrica in bratec – Evelin in Valerij Greblo. Ob godbeni spremljavi bodo zaplesale Mengeške mažoretke.

Brezplačne vstopnice bodo od sredine decembra na voljo pri godbenikih in v Melodiji Mengeš.

Vljudno vabljeni, da torkov praznični večer, 26. 12. 2023, preživite v naši družbi!

Z mislimi in načrtovanjem dogodkov pa že pogledujemo tudi v leto 2024, ko bomo praznovali 140-letnico delovanja ter 24. februarja 2024 priredili jubilejno 40. Pod mengeško marelo. Prodaja vstopnic se bo pričela že v decembru preko Eventima. Za več informacij pa spremljajte naše godbene kanale in objave (FB, spletna stran). 

Besedilo: Maja Keržič

Foto: godbeni arhiv 

Oglejte si tudi