Logo MojaObčina.si

Mengeš

JUTRI
29°C
17°C
TOR.
29°C
16°C

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE NA POHORJU

4812
Organizator: Športno društvo Otok Športa
Vstopnina: 330
DeliZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE NA POHORJU

Nastanitveni tečaj smučanja in bordanja za otroke od 5. leta dalje z vesoljčkom Izzy-jem, ki bo poskrbel za učenje in zabavo na snegu. Nastanjeni bomo v hotelu Videc*** na vrhu Pohorja, ki je oddaljen od smučišča cca 100 m. Otroci bodo razdeljeni v manjše skupine glede na znanje in starost. Tečaj smučanja za otroke bodo vodili prijazni učitelji, ki bodo skrbeli za otroke tekom celega dne. Otroci bodo imeli 4 obroke dnevno ter sadni kotiček. Poleg tečaja smučanja in bordanja se bomo še kopali, sankali, obiskali fun park in se zabavali ob družabnih večerih. 


Odhod avtobusa je iz Ljubljane in Domžal. Nudimo vam možnost izposoje opreme ter plačila na 3 obroke. Na drugega otroka vam priznamo 5% popusta. Zadnji dan bomo imeli veleslalom tekmovanje ter vsem otrokom podelili medalje in diplome za njihov trud. 


Zimske počitnice za otroke so odlična priložnost, da se vaš otrok nauči smučati ali bordati in se druži s sovrstniki. Vesoljček Izzy pa bo poskrbel, da bodo počitnice ostale nepozabne vsaj do naslednjega leta :)


Cena za zimske počitnice na Pohorju znaša samo 330 Eur in vključuje prevoz, polni penzion v hotelu Videc***, sm. vozovnico, tečaj smučanja ali bordanja in spremljevalni program.


ZIMSKE POČITNICE NA POHORJU
PRIJAVA NA ZIMSKE POČITNICE NA POHORJU

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi