Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
0°C
-5°C

Zakulisje SP v rokometu 2017

1765
Organizator: Horacij prodajalna & kavarna

Zakulisje svetovnega prvenstva v rokometu 2017:

Pogovorni večer s članom strokovnega štaba

 

Tekma, ki smo jo gledali vsi, vsaj z enim očesom ali preklapljanjem med TV programi. On pa jo je doživel v živo, na reprezentančnih treningih, na potovanju v Francijo, v slačilnici med polčasom za tretje mesto in se veselil ob robu in na igrišču po tem, ko je Slovenija spektakularno premagala Hrvaško.

 

Anže Blažič, mož iz ozadja, ki skrbi, da lahko ljubitelji športa prek socialnih medijev redno dobivajo ekskluzivne informacije in videoposnetke s priprav in prvenstva, da imajo mediji dovolj materiala in da je njihovo sodelovanje z rokometaši ter strokovnim štabom na najboljši možni ravni. Poleg naštetega pa je zelo vpet v organizacijo reprezentančnih in promocijskih aktivnosti, ki dvigujejo podobo rokometa in povečujejo število ljubiteljev tega najuspešnejšega slovenskega kolektivnega športa.

 

Pri Horaciju, novi prodajalni in kavarni v Mengšu imamo čast, da v četrtek, 16. februarja, lahko gostimo direktorja komunikacij pri Rokometni zvezi Slovenije, Anžeta Blažiča.


Pogovorni večer bo povezovala Sonja Sedej Mirtič. Zaradi omejene velikosti prostora vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na email: info@horacij.si ali v prodajalni Horacij.

 

Dogodek se začne ob 18.45, v kavarni Horacij in bo trajal približno 1 uro. Sestavljata ga predstavitev g. Blažiča, pogovor s povezovalko in debata z obiskovalci. Prosijo vas, da ste točni, saj ob 19.00 zaprejo vrata.

 

Vljudno vabljeni na obisk, klepet, kavico in mnenje o dogodku po dogodku.

Če nas na ta datum ne morete obiskati se z nami povežite na Facebooku.

 

P.S.: Če bo zanimanje preseglo prostorske kapacitete bomo pogovor izvedli večkrat. Uro izveste ob prijavi na dogodek.

                                                             

Horacij prodajalna & kavarna

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij