Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
14°C
2°C
JUTRI
4°C
-6°C

Osebnostna akademija Insights&Ekvilibrium

1775
Organizator: Insights d.o.o. in Ekvilibrium s.p.
Vstopnina: 1050
Gre za akademijo, ki traja tri mesece, navedena cena je za celotno akademijo, ne za eno delavnico.
Deli

Če ste se kdaj srečali s katerim od teh vprašanj …
a) Kam me vodi pot? Kaj želim? Ali sploh vem, kaj želim ali delam nekaj po inerciji, pričakovanjih drugih, ker pač … ne znam, zmorem, nočem, ne gre drugače? Ker se ne da?
b) Vem, kaj hočem, a nikakor ne pridem tja? Vedno se pojavijo neke ovire? Kaj me zadržuje?
c) Zakaj nisem srečen, srečna, zakaj nimam harmoničnih odnosov, zakaj …?
d) Kar naprej se mi ponavljajo isti neprijetni vzorci – pri partnerju/partnerki, v službi, s starši, z otroki, s prijatelji/cami … kaj se mi dogaja?
e) Zakaj me ne opazijo, zakaj me ne vidijo, zakaj me ne marajo, zakaj nisem vredna/vreden, zakaj nisem dovolj dobra, dovolj dober? f) Kako premagati čustva razočaranja, jeze, besa, žalosti, občutka manjvrednosti, frustracije … … potem je udeležba na Osebnostni akademiji Insights&Ekvilibrium prvi, drugi in tretji krog, ki ga lahko naredite, če želite.

Osebnostna akademija Insights&Ekvilibrium bo potekala v treh krogih. Vsak krog bo vključeval eno skupinsko srečanje v živo, vsak udeleženec/vsaka udeleženka pa se bo z Natalie in/ali Urško v času akademije štirikrat individualno srečala. V vsakem krogu bomo združili izkustvene treninge, mentoriranje, coaching in energetske uvide v ozadje naših čustev, prepričanj in dejanj. Med posameznimi srečanji bova Natalie in Urška z udeleženci in udeleženkami glede na lastne izzive in dinamiko, ki se bo pokazala v skupini, kreirali vaje, s katerimi boste krepili svoje podporne programe in presegali omejitvene, in s katerimi se boste odpravili na izbrano pot.

Prva skupinska delavnica: 25. marec 2017
Hotel Harmonija pri Mengšu, 8.00 do 13. 00
Delavnico vodi Natalie, energetska podpora Urška

Ko nas prosijo, da se predstavimo, običajno povemo ime, priimek, poklic, koliko otrok imamo … ne govorimo pa o tem:

– kdo sem (izven nalepk imen, poklica, statusa in ostalih nalepk, ki si jih dajemo)?
– kateri so moji darovi, moči, talenti, potenciali?
– kako delujem, kaj me podpira, kaj me ovira?
– kaj so moje slepe pege?

Skozi različne vaje, skupinske, timske in individualne, bomo potrkali prav na ta vrata in jih odprli.

ENERGETSKI UVIDI IN ZAVEDANJE ONKRAJ PETČUTNEGA ZAVEDANJA REALNOSTI

Na začetku delavnice bomo z razširjeno zavestjo ustvarili posebno energetsko polje, v katerega bo vsak udeleženec prispeval svojo namero, kaj želi doseči ali razrešiti z udeležbo v Osebnostni akademiji Insights&Ekvilibrium. Če se bo pokazalo, da je v skupini bolj izražena določena tema, na kateri je potrebno delati, bomo temu prilagodili delavnico. Energetska podpora bo trajala skozi celo delavnico.

Rezultat prve delavnice bo, da bo vsak pri sebi ozavestil svoje darove, svoje potenciale in kaj je v danem trenutku tisto, kar ga ovira, da ne živi skladno s seboj.

Urška in Natalie vam bova zaupali aktivnosti, naloge, rutine, rituale (če jih želite tako poimenovati). Ti vam bodo pomagali prodreti v bistvo tega, kar se bo skozi prvi krog Osebnostne akademije Insights&Ekvilibrium pokazalo, da čaka na vas, da presežete.

INDIVIDUALNI ENERGETSKI UVID

Izvaja Urška
Termini: 28. 3., 29. 3., 30. 3. 2017
S pomočjo razširjene zavesti bomo odprli vaše nevidne energetske nivoje in pogledali, kaj je vaša resnična esenca, v kolikšni meri živete svoje potenciale, kaj vas pri tem podpira in kaj vas ovira. Z bioenergetskim pristopom bomo uravnali vašo življenjsko energijo in vas podprli, da boste lažje naredili vse potrebne korake za spremembe, ki jih želite vnesti v svoje življenje.

TEDENSKA NA-VEZA
Po 1. krogu začnemo s tedenskimi pisnimi poročili, kako vam gre pri izvajanju načrtov, oblikovanju ciljev, stopanju v prvi, drugi … korak … Natalie in Urška vam bova na vsako poročilo podali povratne informacije, mnenja, stališča, priporočila, napotke, usmeritve, uvide … vse z namenom, da svoje želje udejanite, svoje cilje pre-sežete in zaživite s polnimi potenciali.
Več informacij in prijave:
http://insights.si/osebnostna-akademija-insightsekvilibrium/

Save

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!