Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
7°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

Medvode na portalu MojaObčina.si

Občina Medvode se je letos pridružila informacijskemu portalu slovenskih občin MojaObčina.si. Portal je po številu avtorjev in po številu objavljenih novic na mesec največji medij v Sloveniji, saj mesečno beleži preko pol milijona ogledov.

Spletni portal MojaObčina.si je namenjen obveščanju občanov slovenskih občin z ažurnimi novicami, napovedmi dogodkov, fotografijami, avdio in video vsebinami, in vsemi tistimi lokalnimi informacijami, ki si jih občanke in občani želijo in iščejo na spletu. Spletni portal omogoča enostavno registracijo in brezplačen ogled vseh vsebin ter tudi soustvarjanje vsebin vsem zainteresiranim posameznikom, podjetjem in občinskim upravam v vseh slovenskih občinah.

Portal lokalnim organizacijam poleg objavljanja dogodkov in novic ponuja možnost predstavitve s spletno vizitko. Za društva, zavode in ostale neprofitne organizacije je vse to brezplačno. 

Iščete kvalitetnega obrtnika ali osebno storitev v vaši okolici? Za popravilo pete na čevlju, izdelavo pohištva po meri ali pa le osvežitev vaše pričeske pobrskajte po široki ponudbi izvajalcev! Na portalu so objavljena tudi prosta delovna mesta v regiji.

V zadnjih mesecih smo uredili avtomatsko črpanje vseh novic iz spletne strani Občine Medvode na portal MojaObčina.si, hkrati pa so naši javni zavodi, društva in druge organizacije na portalu začeli objavljati vse dogodke, ki se dogajajo na območju naše občine. Tako smo v sodelovanju z Javnim zavodom Sotočje Medvode vzpostavili enovit centralni koledar dogodkov in poenostavili vnašanje dogodkov vsem organizatorjem. Z vnosom dogodka na MojaObčina.si se ta avtomatsko vnese v koledar dogodkov pri pripravi publikacije KAM?, v koledar dogodkov revije Sotočje, tedenski mailing e-Medvode in je na spletu ves čas na voljo vsem občanom in drugim obiskovalcem. Organizatorji dogodkov lahko s svojim uporabniškim imenom urejajo že pripravljene dogodke, pripravljajo novice in poskrbijo za komunikacijo z obiskovalci prireditev.

Pripravili smo tudi spletni vtičnik MojaObčina.si, ki smo ga vgradili na spletno stran Občine Medvode in Visit Medvode. Tako je vsak dogodek takoj po vnosu in potrditvi prikazan tudi v spletnem koledarju dogodkov na teh dveh spletnih straneh (na dnu strani). Omogočeno je pregledovanje dogodkov po mesecih, datumu in področjih.

Želimo si, da bi organizatorji dogodkov, pri odločanju o terminih dogodkov, v čimvečji možni meri upoštevali že načrtovane dogodke drugih organizatorjev in bi bilo tako čimmanj podvajanja istovrstnih dogodkov ob enakih terminih.

Vsi obiskovalci portala se lahko naročijo tudi na prejemanje tedenskega e-mailinga MojaObčina.si, bodisi za celotno občino Medvode, ali pa le za posameznega organizatorja dogodkov. Vsak petek zjutraj na svoj elektronski naslov prejmete e-pošto z novicami dodanimi v preteklem tednu in napovedjo prihajajočih dogodkov. Prijavite se lahko na dnu strani, s klikom na gumb Bodite na tekočem.

Vsem organizacijam, ki bi se želele vključiti v sistem MojaObčina.si, lahko v dopoldanskem času pomoč nudijo tudi v Turistično informacijskem centru Medvode (na železniški postaji) ali na telefonskih številkah, ki so vpisane ob registraciji v sistem. Na voljo vam je tudi ekipa portala MojaObčina.si na naslovu podpora@mojaobcina.si.

Oglejte si tudi