Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Obvestilo o obveznosti izpolnjevanja pogoja PCT

Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur. list RS, št. 146/2021; v nadaljevanju: Odlok), ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, vas obveščamo o obveznosti izpolnjevanja pogoja PCT za vstop v prostore Občine Medvode, in sicer pogoj velja tako za osebe, ki opravljajo delo kot tudi za obiskovalce.

Preverjanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani) za uporabnike storitev je organizirano na način, da se zglasite v recepciji Občine Medvode in izkažete izpolnjevanje pogoja PCT z dokazili iz 2. in 6. člena Odloka (negativni test PCR ali HAG z veljavno časovno omejitvijo, digitalno COVID potrdilo, dokazilo o cepljenju, dokazilo o prebolevnosti).

Zaradi zagotavljanja varnosti občank in občanov ter zaposlenih v občinski upravi predlagamo, da se iz preventivnih razlogov pri poslovanju z občinsko upravo poslužujete:
  • elektronske komunikacije preko e-naslova: obcina@medvode.si
  • telefonske komunikacije preko telefonske številke: 01 361 95 10
  • preko navadne pošte na naslov: Občina Medvode, Cesta komandanta Staneta 12, 1215 Medvode
  • elektronske oddaje vlog na spletni strani www.medvode.si.
Po vstopu v prostore morate izpolnjevati tudi vse druge veljavne ukrepe (razkuževanje rok, zaščitna maska, ohranjanje razdalje …).

Izpolnjevanje pogoja PCT je obvezno tudi ob obisku Začasnega zbirnega centra za ločeno zbiranje odpadkov Medvode in ob uporabi mestnega potniškega prometa LPP.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ostanimo zdravi!

Anita Mežek, direktorica občinske uprave

Oglejte si tudi