Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
17°C
JUTRI
31°C
17°C
Oceni objavo

KONCERT SKUPINE Mi2 V MEDVODAH

Občina Medvode praznuje 30 let in zato na sotočje Save in Sore prihajajo legendarni Mi2! 
Legendarna slovenska rock zasedba bo v idiličnem ambientu naše lepe Tržnice Medvode pričarala nepozaben večer poln odlične glasbe in nepozabnih hitov, ob katerih bomo lahko zapeli na ves glas. V svoji zbirki imajo že več kot tisoč koncertov, tokrat pa bodo prvič v Medvodah dodobra razgreli tudi naša srca. Obeta se nam spektakel, ki ga ne smete zamuditi! 

KDAJ? Sobota, 6. 7. 2024, ob 21.00

KJE? Prireditvena ploščad ob Tržnici Medvode

In tisto najboljše - VSTOP JE PROST! 

To pa še ni vse. Na Tržnici Medvode bo že vse od 17. ure dalje ob glasbi po izboru DJ Headphone Brothers poskrbljeno za dobro vzdušje z zabavnimi nagradnimi igrami za vse generacije
Preizkusite se v popularni igri ŠTRBUNK, ki v Sloveniji navdušuje vse generacije in je postala pravi hit in nepogrešljiv pripomoček za prijetno druženje. Vsi tekmovalno navdahnjeni se boste lahko med seboj pomerili tudi pod budnim očesom Društva Zaživi življenje, ki v Sloveniji skrbi za promocijo te nove igre! 
Pokažite svoje nogometne sposobnosti s streli žoge na gigantsko tarčo, povabite prijatelje na človeški ročni nogomet, ali pa poiščite Robin Hooda v sebi in zadenite vse tarče z lokom. Za najmlajše ne bo manjkal napihljivec Šarki. Zabava za staro in mlado zagotovljena!

Za kulinarično ponudbo bodo poskrbeli medvoški gostinci: Gostilna Mihovec s svojimi prepoznavnimi telečjimi jetrci z Odprte kuhne in Anja Vrhnjak z raznoliko ponudbo Anjinih štrukljev.

S svojimi "food trucki" nas bodo razvajali še ŠIŠ Food Truck z vrhunskimi hot dogi, burgerji, svinjskimi rebercami in krompirčkom. Vam en burger ni dovolj? Preizkusite še konkurenco v American burgerju, kjer si boste lahko privoščili tudi piščančje kračke. Super pizze pa bodo spekli Super Pizza v svoji mobilni krušni peči. Za piko na i pa se posladkajte še v Zavrlovi cukrarni.

Za ponudbo pijače bodo tokrat skrbeli predstavniki zvez, ki delujejo v Občini Medvode: turistična, kulturna, športna zveza in Klub medvoških študentov. Celoten dobiček od prodane pijače bo namenjen zvezam, z nakupom pa boste podprli njihovo delovanje v naši skupnosti. 

 TIC Medvode
 E-pošta: info@visitmedvode.si

Medijski sponzorji: Gorenjski glas, Radio Sora, TV Medvode
 Spodbujamo trajnostno mobilnost 
Na dogodek pridite peš, s kolesom, z javnim ali deljenim prevozom.

Lepo vabljeni!

Oglejte si tudi