Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Odpiramo sprejemno pisarno Občine Medvode

V sredo, 29. aprila 2020, ponovno odpiramo sprejemno pisarno Občine Medvode, ki je bila zaprta v času od razglasitve epidemije koronavirusa. V sprejemni pisarni tako ponovno lahko oddate vloge za vse upravne postopke Občine Medvode, vplačate upravne takse in oddate drugo pošto ali pošiljke namenjene Občini Medvode. Uradne ure Občinske uprave še naprej potekajo izključno po elektronskih poteh (preko e-naslova: obcina@medvode.si ali preko telefonske številke: 01 361 95 10).

 

Pri obisku je potrebno upoštevati vse preventivne ukrepe, ki v času epidemije veljajo v javnih objektih. Obvezna je uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrije nos in usta in obvezno razkuževanje rok ob vstopu. Držite se varnostne razdalje in v prostore vstopajte posamično.

 

Sprejemna pisarna bo odprta po običajnem delovnem času:

  • Ponedeljek: od 8.00 do 15.00
  • Torek: od 8.00 do 15.00
  • Sreda: od 8.00 do 17.00
  • Četrtek: od 8.00 do 15.00
  • Petek: od 8.00 do 13.00

     

Prosimo vas, da sprejemno pisarno obiščete le za primere, ki jih ne morete rešiti po drugi poti (po telefonu, elektronski pošti ali z elektronskimi obrazci).

Občane in druge obiskovalce ponovno obveščamo, da Krajevni urad Medvode ni del Občinske uprave Občine Medvode, ampak le najemnik prostorov v stavbi Občine Medvode. Krajevni urad Medvode je organizacijsko del Upravne enote Ljubljana. Na Občini Medvode vam torej ne moremo izdelati dokumentov, podaljšati njihove veljavnosti, izdati potrdil iz uradnih evidenc, niti vam o teh zadevah ne moremo svetovati po telefonu. Krajevni uradi Upravne enote Ljubljana še vedno ostajajo zaprti. Neodložljive upravne storitve lahko opravite na Sektorju za upravne notranje zadeve v Ljubljani, Tobačna ulica 5, v času uradnih ur. Več informacij

Ostanite doma in ostanite zdravi!

Oglejte si tudi