Logo MojaObčina.si

Medvode

DANES
26°C
17°C
JUTRI
25°C
14°C

SLIKARSKE POČITNICE V NARAVI

KUD Zbile za mlade slikarje organizira slikarske počitnice.

Dopoldneve preživimo v opazovanju in upodabljanju narave v prelepi okolici Zbilj, popoldne pa dokončamo svoje izdelke, ustvarjamo še kaj drugega oziroma se igramo v prijetno hladnem prostoru.  Poudarek je na tem, da so otroci veliko zunaj, v naravi, v njej slikajo in jo spoznavajo prek slikanja.

  

Program: Otroci bodo ustvarjali v različnih likovnih tehnikah, svinčniku, oglju, tušu, akrilu, akvarelu, suhem in oljnem pastelu, linorezu in mešani tehniki.

Spoznali bodo osnove risanja, slikanja, mešanja barv in komponiranja slike ter se urili v opazovanju predmetov in okolice. Lotili se bodo različnih likovnih pristopov in motivov, tihožitja, krajine, figure in portreta. Ustvarjali bodo s profesionalnim likovnim materialom. 

 

V ceno je vključen profesionalni likovni material, malica, kosilo, sadna malica in pijača. Možnost plačila na dva obroka, popust 10 % ob prijavi dveh ali več otrok iz iste družine.

Počitniško varstvo bo vodila dipl. slikarka Renata Grmovšek, ki ima večletne izkušnje na področju poučevanja slikarstva za otroke in odrasle.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: renata.grm@gmail.com, 041/807-196.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi