Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Športno dobrodelni projekt ''Okrog Slovenije 2019- za Male viteze''

V lanskem projektu 42 maratonov v 42 dneh smo kot občina sodelovali z lokalnim dogodkom, ki se je realiziral v našem okolju. 

Sam projekt je uspel v vseh pogledih oz. zadanih ciljih: višina zbranih sredstev, športni rezultat (edinstven v Sloveniji), dobrodelnem z socialnim čutom do ranljive skupine - malih vitezov, organizacijskem kot zmožnost povezovanja in skupne organizacije ter sporočilni cilj z zdravim načinom gibanja in osveščanja o zdravem življenju. 
Predvsem pa smo vsi skupaj uspeli pokazati, da se da; da se da ustvariti skupno zgodbo, kjer s skupnimi močmi naredimo nekaj dobrega za druge. V projektu je organizacijsko sodelovalo preko 100 oseb, ki so pripravljale dogodek, ga na lokalni ravni naredili v taki podobi, kakršne je bil realiziran. 
Teklo in sodelovalo na dogodkih je preko 6.650 oseb, med njimi je 34 tekačev/tekačič odteklo tudi svoj maraton (tek dolžine 42km) in zbralo se je 32.518 EUR za ustanovo Mali vitez.

Letos so načrti še bolj drzni!
Bogomir Dolenc vas vabi k podpori ali sodelovanju tudi v letošnjem projektu 
"Okrog Slovenije 2019 - za male viteze"
, s katerim v 12 dneh obteče Slovenijo, odteče nekaj več kot 1200 km in s tem nadaljuje(te) lansko zgodbo gibanja za male viteze.

 

Podprite projekt, pridružite se ...na trasi. 

Vsakršnega obiska, srečanja kjerkoli bo g. Dolenc zelo vesel. Dnevni napredek teka bo prikazan preko GPS povezave (on line view) na strani www.okrogslovenija.si. Predvsem pa bo vesel tudi lokalne podpore občanov pri sodelovanju (tek, SMS donacija, ipd). 

Več podrobnsoti si lahko prebere v pripeti datoteki oziroma jih dobite tukaj:

Dokumenti, priloge:
Opis Okrog Slovenije julij 2019

Oglejte si tudi