Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Predpraznična »Miklova šala« nasmejala številne obiskovalce

Miklova Zala ali Miklova šala? V občini Zgornja Štanga so se odločili na oder postaviti Miklovo Zalo. Ampak včasih je na poti od zamisli do uresničitve dosti takih in drugačnih ovir, ki si jih največkrat kar sami postavljamo, potem se pa tako ali drugače prevračamo čeznje. Ob vseh ovirah, prepirih in zabavnih peripetijah smo se gledalci v soboto in nedeljo, 15. in 16. decembra, pošteno nasmejali. Miklova zala je tako postala prava Miklova šala. Uprizorili so jo domači amaterski igralci v organizaciji TD SV. Vid pod taktirko režiserja Stanka Pelca, ki je poleg režije prispeval tudi besedilo za igro ter zaigral vlogo režiserja.

Dvorana KD A. M. Slomška je bila ta vikend premajhna. Pokala je po šivih in kljub dodatnim klopem v dvorani, si bodo morali nekateri ogledati predstavo v januarju 2019. Vabimo vas k novima ponovitvama, v soboto 5. januarja ob 19h ter nedeljo, 6. januarja 2019 ob 18h.

Lepo vabljeni, da si pogledate zabavne zaplete občanov Zgornje Štange. Podobnost z resničnimi kraji in osebami je zgolj slučajna!

Povezave

www.td-svvid.si/

Oglejte si tudi