Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

BRALNI KOTIČEK in SPOMINI NA POLETJA

Bralni kotiček - fotografski natečaj

Ni lepšega, kot če se s knjigo v roki umaknemo v svoj bralni kotiček, kjer se lahko odklopimo od zunanjega sveta in se popolnoma potopimo v svoj svet. Naj bo zima, jesen, pomlad ali poletje, vedno se nekam zavlečemo in strastno listamo po čarobnem svetu besed.

Delite z nami fotografije vaših sanjskih kotičkov za branje, na katerih mora biti tudi knjiga. Še lepše bo, če boste na fotografiji tudi vi ali del vas, vaši najbližji ali prijatelji med branjem. Pripišite tudi kratek odlomek iz knjige, ki jo boste prebrali med poletjem in vas bo najbolj nagovoril, se vas dotaknil.

Spomini na poletja - literarni natečaj

Domoznanstvo je kot nedokončani kolaž besedil, fotografij in drugih dokumentov, ki po eni strani ohranja, po drugi pa oživlja zgodbe preteklosti ter omogoča nadaljnje raziskovanje lokalnega prostora. Našo zbirko bi radi obogatili s pomočjo vaših spominov in fotografij, zato smo pripravili literarni natečaj.

Če ste dopolnili 60 let in vam ni težko pisati in obujati spomine, vas vabimo, da nam pošljete kratko, resnično zgodbo o vaših spominih na preživljanje poletij, poletnih počitnic. K pisanju vabimo vse, ki ste mladost preživljali v Domžalah, Moravčah, Lukovici, Mengšu ali Trzinu.


Fotografije/zgodbe lahko pošljete na naslov

Knjižnica Domžale, Cesta talcev 4, 1230 Domžale

ali po elektronski pošti info@dom.sik.si

do vključno 22. septembra 2021.


Vse informacije in pogoje sodelovanja najdete na spletni strani Knjižnice Domžale.

BRALNI KOTIČEK

SPOMINI NA POLETJA

Oglejte si tudi