Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

JAVNA RAZPRAVA O PREDLOGU PRORAČUNA OBČINE LUČE ZA LETO 2019

Občinski svet Občine Luče je na 3. redni seji, 5. februarja 2019, obravnaval predlog proračuna za leto 2019 in sprejel Sklep o izvedbi javne razprave o predlogu proračuna Občine Luče za leto 2019.

Na podlagi navedenega sklepa se daje predlog proračuna v javno razpravo. Javna razprava o predlogu proračuna Občine Luče za leto 2019 traja od 6. do vključno 20. februarja 2019. Vsi predlogi sprememb in dopolnitev proračuna morajo biti posredovani v tem roku.

Zainteresirana javnost si lahko v času javne razprave predlog proračuna Občine Luče za leto 2019 ogleda na spletni strani Občine Luče www.luce.si ali v prostorih občinske uprave Občine Luče v času uradnih ur.

Predlogi in pripombe k predlogu proračuna za leto 2019 se vložijo v pisni obliki in naslovijo na župana Občine Luče na naslov Luče 106, 3334 Luče ali na elektronski naslov obcina@luce.si

Pripombe in predlogi javnosti se sprejemajo najpozneje do srede, 20. februarja 2019, do konca delovnega časa občinske uprave (do 17. ure). Sprejmejo se tudi predlogi, ki bodo zadnji dan izteka roka oddani na pošti s priporočeno pošiljko.

Pri posredovanih predlogih je obvezno potrebno upoštevati NAČELO PRORAČUNSKEGA RAVNOVESJA kar pomeni, da je v primeru povečanja ene vrste odhodkov potrebno zmanjšanje druge vrste odhodkov ali povečanje prihodkov, ki pa ne sme biti zadolževanje. Zato je potrebno v primeru, da se predlaga povečanje odhodkov na določeni postavki, navesti kateri odhodki se zato zmanjšajo ali iz katerih dodatnih prihodkov se ti odhodki financirajo (povečanje prihodkov).

Pripombe in predlogi morajo vsebovati naslednje obvezne podatke

  • Ime in priimek, točen naslov in podpis vlagatelja.
  • Jasen opis oz. obrazložitev predlaganih sprememb z navedbo razlogov za spremembo

Dokumenti, priloge 
Sklep o izvedbi javne razprave
Obrazložitve k predlogu proračuna za leto 2019
Predlog proračuna za leto 2019 (tabelarični prikaz)
Kadrovski načrt za leto 2019
Predlog Odloka o proračunu Občine Luče za leto 2019

Oglejte si tudi