Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
12°C
2°C
Oceni objavo

Vabilo na delavnice v okviru 8. javnega poziva LAS

VABLJENI na animacijske delavnice s predstavitvijo 8. javnega poziva in delavnico izpolnjevanja vloge na poziv, s ciljem pridobiti čim boljše projektne ideje in izpolnjene vloge.

Na delavnici vam bomo predstavili:


    Delavnice so namenjene širši zainteresirani javnosti. Ker je število mest omejeno na do 10 udeležencev na delavnico, so obvezne predhodne prijave.


    Prijave na delavnice so mogoče preko portala 1KA. Povezave do prijav na posamezno delavnico so v priloženem vabilu.


    Več informacij o pozivu  pridobite na spletni strani LAS PPD http://las-ppd.si/8-javni-poziv-las-esrr/, preko e-pošte: info@las-ppd.si, po telefonu na številki 01/620 84 70, vsak delovnik med ponedeljkom in petkom med 9. in 11. uro ter med 12. in 15. uro ali osebno po predhodnem dogovoru.


    Na dogodku bomo upoštevali preventivne ukrepe za preprečitev širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), in sicer pred vstopom si je potrebno razkužiti roke, pred vstopom in ves čas zadrževanja v prostorih je obvezna uporaba ZAŠČITNE MASKE in ohranjanje razdalje med osebami vsaj 2 metra.

    V primeru manjšega števila prijav ali strožjih preventivnih ukrepov bomo dogodke prestavili, spremenili način izvedbe ali odpovedali.

    Oglejte si tudi