Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

VESELI DECEMBER V KULTURNO-ŠPORTNEM DRUŠTVU DRAGA

Veseli december je mesec zabavnih dogodkov, srečanj in prireditev. Tudi v KŠD Draga smo ga obeležili z zimsko-prazničnimi dogodki.
Mesec december je minil v znamenju lučk in prazničnega sijaja. Vsako leto se v KŠD Draga potrudimo, da ga obeležimo tudi s športnimi in kulturnimi dogodki v Dragarski dolini.

V soboto, 8. 12. 2018, smo organizirali ZIMSKI MIKLAVŽEV POHOD. Okoli dvajset pohodnikov se nas je odpravilo po zimskih poteh po Dragarski dolini. Kuharica Marija Dražetič je pohodnike pričakala z okusno obaro. Miklavž pe je vsem pohodnikom pripravil majhno darilo.

V soboto, 15. 12. 2018, smo se združili z malimi krajani in ustvarjali na NOVOLETNIH DELAVNICAH  v domu krajanov v Podpreski. Ustvarjali smo različne novoletne izdelke. Bilo je lušno.

V soboto, 22. 12. 1018, pa smo v sodelovanju z DU Draga organizirali MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE. Program so popestrili otroci Dragarske doline, vokalna skupina Binklarji. Vodili pa sta ga Klara Križ in Lina Poje. Obiskal nas je tudi stari dobri dedek Mraz.


Bilo je veselo, pozitivno in nasmejano.

Veliko teh pozitivnih dejanj ohranimo tudi v letu 2019. Srečno!

Oglejte si tudi