Logo MojaObčina.si

Loški Potok

JUTRI
22°C
0°C
PET.
24°C
3°C

SPOT Svetovanje ETSY II – prvi samostojni koraki na ETSY

Organizator: RC Kočevje Ribnica d. o. o.
Vstopnina: Vstop prost

Januarja letos smo v prostorih Rokodelskega centra Ribnica, organizirali brezplačno uvodno predavanje/delavnico z naslovom: Spletna prodaja na platformi ETSY. Zaradi velikega odziva in zanimanja udeležencev za nadaljevanje oz. implementacijo v prakso, tokrat za Vas organiziramo praktično delavnico, kjer bomo:

- odprli trgovino in jo poimenovali (vsak svojo)

- uredili formalnosti glede trgovine (osebni podatki, TRR)

-naložili prvi izdelek ali dva 

-napisali predstavitev ustvarjalca

-napisali splošne pogoje

-pripravili poštne nastavitve

-se spopadli z osnovami SEO

Tisti, ki ste uvodni del že sami pripravili, boste dobili orientacije in podporo za nadaljnje korake.

 

OPOZORILO:  Na delavnici bo zagotovljen individualni pristop, zato je zaželena udeležba tistih, ki imate resen namen po delu. Na delavnico OBVEZNO prinesite osebni prenosni računalnik (zaradi registracije). Za gladek potek dela priporočamo, da imate pripravljene fotografije sebe in izdelkov (kvalitetne, jasne, takšne, ki najbolje predstavijo izdelek), opis sebe kot ustvarjalca in izdelkov (v angleščini), lastnosti izdelkov (velikost, barve, možnosti, materiali), scan osebne izkaznice, bančno kartico.

 

PRIPOROČILO: Za tiste, ki pri fotografijah in prevodu v angleščino potrebujete pomoč, smo na RC Kočevje-Ribnica pripravili ugodne ponudbe storitev. Za podrobnosti pišite na: marija.bauman@rc-kocevjeribnica.si ali pokličite: 041 759 762.

 

Izvajalka: Anita Česnik Mažgon, lastnica trgovine All Little Rockstars  www.etsy.com/shop/AllLittleRockstars) ki je na Etsyju prisotna že od 2012. Je ustanoviteljica FB skupine "Slovenski Etsy podjetniki", in "Osnove prodaje na Etsy" in na to temo tudi predava širom Slovenije.

Prijave: Prijave so obvezne in omejene, sprejemamo jih do  petka, 20.3.2020, na POVEZAVI.

Več informacij: Marija Martinčič Bauman, 041 759 762 ali marija.bauman@rc-kocevjeribnica.si

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi