Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C

Karierni sejem MojeDelo.com 2018

##VIEWS##
Organizator: Univerza v Novem mestu
Vstopnina: Vstop prost

Največji slovenski zaposlitveni portal Mojedelo.com bo tudi letos organiziral Karierni sejem MojeDelo.com, ki bo ponudil številne zanimive priložnosti za mlade, ki bodo v naslednjih letih stopili na trg dela. Sejem je namenjen vsem, ki se zavedajo, da ni nikoli prezgodaj za spoznavanje potreb trga dela. VSTOP in VSE SPREMLJEVALNE DELJAVNOSTI so BREZPLAČNE. 

Kaj Karierni sejem ponuja obiskovalcem?

  • Spoznavanje potencialnih delodajalcev

V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom.

 

  • Karierna predavanja

Na kariernih predavanjih bodo obiskovalci dobili koristne informacije o iskanju zaposlitve, vstopu na trg dela, oblikovanju kariere in drugih aktualnih tematikah, povezanih s trgom dela.

 

  • Karierno svetovanje

Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata.

 

  • Foto kotiček

Vsak življenjepis mora imeti primerno fotografijo, ki bo podkrepila želje, cilje in izkušnje posameznika. Žal ima še vedno večina življenjepisov neprimerne slike ali teh sploh ni. Na sejmu se bodo lahko kandidati brezplačno fotografirali v foto kotičku, fotografije pa prejeli na elektronski naslov.

 

 Psihometrično testiranje

Obiskovalci sejma bodo lahko na sejmu rešili psihometrično testiranje, kjer bodo dobili dober vpogled v svoje močne in šibke kompetence, lastnosti in usmeritve za nadaljnjo karierno pot.
Več informacij boste našli  na spletni strani: http://kariernisejem.com/karierni-sejem-novomesto-2018/

 



Oglejte si tudi