Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

OBVESTILO O ODPOVEDI DECEMBRSKEGA DOGAJANJA – DRSALIŠČE IN KULTURNI DOGODKI V ORGANIZACIJI OBČINE LOGATEC

Spoštovani občanke in občani,

pred nami je december, ki nam poleg prvih snežink prinese tudi praznično vzdušje, decembrske dobre može in čas, ki ga radi preživimo s svojo družino, prijatelji in znanci.

Vsi skupaj smo upali in si želeli, da bi bili tokratni božično-novoletni prazniki ponovno bolj sproščeni in naklonjeni prazničnemu dogajanju, a žal ni tako. V Sloveniji pa tudi drugod po svetu je epidemiološka slika, povezana s širjenjem novega koronavirusa, slaba. Zdravstvene razmere so izjemno resne, zato je Vlada RS sprejela številne  ukrepe za zajezitev širjenja bolezni SARS-CoV-2. V prihodnjih tednih in mesecih  nas čaka stanje negotovosti, spoštovanja ukrepov in odgovornega ravnanja prav vsakega izmed nas.

Občina Logatec je tako kot organizator decembrskega dogajanja – drsališče in spremljajoči kulturni dogodki – primorana le-tega odpovedati, saj je treba zdravje in varnost ljudi-naše skupnosti postaviti na prvo mesto. Naj na tem mestu vse občane pozovemo k odgovornemu ravnanju, doslednemu upoštevanju pogojev PCT, samozaščiti in izvajanju prav vseh sprejetih ukrepov, povezanih z zajezitvijo virusa SARS-CoV-2.

Nekatere stvari v življenju lahko rešimo kot posamezniki, za druge moramo stopiti skupaj.

                                    Stopimo torej skupaj in ostanimo zdravi.

 

                                                                              vaš župan Berto Menard 

Oglejte si tudi