Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Športna zveza Logatec, prejemnica občinskega priznanja spominska plaketa z znakom, za dvig ravni sodelovanja društev na področju športa

Športna zveza Logatec je na pobudo KS Naklo ob prazniku Občine Logatec, prejela občinsko priznanje, spominska plaketa z znakom, za dvig ravni sodelovanja društev na področju športa. 

Krovna športna organizacija v Občini Logatec, ki deluje že dobrih 40 let. Organizacija, ki je na začetku svojega delovanja imela več pristojnosti, skozi leta se je šport profesioniliziral in krovna organizacija je prevzela področje promocije, servis športnim organizacijam ter povezovalni člen med akterji športno družebenga dogajanja na občinskem oziroma državnem nivoju.

V naši zvezi je združenih 26 športnih organizacij, zveza si prizadeva za promocijo športa na vseh ravneh športa v naši občini. Postaja pomemben sogovornik pri kreiranju športne politike v naši občini, skupaj s Fakulteto za šport pa pripravljamo tudi strateški dokument razvoja športa in športne infrastrukture v občini.

Ponosni pa smo tudi na novo spletni stran http://www.sport-logatec.si, kjer na enem mestu dobite vse pomembne infromacije o športno družbenem življenju v Občini Logatec. 

Občini Logatec se zahvaljujemo za podeljeno priznanje. Prejeto priznanje nam pomeni ogromno in nam daje potrdiev, da delamo prav ter da člani upravnega odbora energijo in svoj prosti čas vlagamo v pravo stvar in s tem kreiramo družbeno življenje v Občini Logatec. Prejeto priznanje pa je odraz tudi naših občanov oziroma otrok, saj se skozi naše delovanje občani vključujejo v šport oziroma aktivno preživljanja prostega časa. 



Oglejte si tudi