Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
15°C
ČE.
24°C
14°C
Oceni objavo

Športnik Logatca za leto 2022 taekwondoist Patrik Divkovič

️V soboto, 13. maja, smo na prireditvi Športnik leta 2022 podelili priznanja logaškim športnikom, trenerjem, klubom in društvom, ki so v lanskem letu dosegli vidnejše rezultate. ️

Za športnika Logatca je bil izbran taekwondoist  Patrik Divkovič̌, priznanje za življenjsko delo pa je prejel dolgoletni član Planinskega društva Logatec, Jernej Rus. Nagrajenih je bilo kar 27 mladih perspektivnih športnikov, podelili pa smo tudi bronaste, srebrne in zlate plakete. Slednje so prejeli Miha Šimenc (TSK Logatec),Rok Tršan (TSK Logatec), Klemen Šen (ACH Volley) inPatrik Divkovič̌ (Taekwondo Tempo Logatec). Posebni priznanji na pobudo Športne zveze Logatec so prejela dekleta RK Zvezda Logatec za dosežen rezultat inorganizatorke projekta Povišajmo Sekirico v Trigalav.

Gostili smo tudi slovenskega olimpionika,g. Mira Cerarja, župana, g. Berta Menarda, podžupana, g Klemna Trpina, poslanca državnega zbora, g. Zorana Mojškerca in namestnika sekretarja OKS-ZŠZ,g. Uroša Mohoriča. Dogajanje pa so popestrili šeDunking Devills, Twirling klub logaških mažoret, NTK Logatec,Taekwondo Tempo Logatec ter dvojčiciTamra in Tatjana Dekič̌ z glasbenim vložkom.

Vsem nagrajencem in nastopajočim iskreno čestitamo in se veselimo novih športnih uspehov.

Fotografije: Agencija Citrus, Tomo Strle

Oglejte si tudi