Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Finale košarkarske lige K40: KK Logatec - Komenda Bobcats (nedelja 14.04.2019 ob 18. uri, športna dvorana Logatec)

V Logatcu bo v nedeljo 14. aprila ob 18. uri finale Lige K40 (www.k40.si), ki bo v športni dvorani Logatec.

 

Med celodnevnim dogodkom bo kar nekaj prvenstvenih in prijateljskih tekem z začetkom ob 12.00 v kategoriji (U11), ki se bodo v 1. SKL pomerili s KK Plama Pur iz Ilirske Bistrice, ter z vrhuncem ob 18. uri v finalu med domačo ekipo KK Logatec in Komenda Bobcats, ki jo bomo vživo prenašali na spletu na Facebook profilih (https://www.facebook.com/LigaK40/) in na (https://www.facebook.com/kklogatec), posnetek pa bo predvajan na televiziji Sport klub.

 

Dogajanje, na katerem pričakujemo polno dvorano (med drugim je najavljenih 50 navijačev Komende), bodo popestrile plesalke iz plesne skupine Taurus, program bo povezovala Janja Nagode, ne bo manjkalo niti nagradnih iger za obiskovalce (met s trojke in polovice igrišča). 

Začne se v kategoriji U11 (otroci l. 2008 in 2009): Logatec - Plama Pur (Ilirska Bistrica) ob 12.00; Orli Postojna - Plama Pur (Ilirska Bistrica)  ob 13.15; KK Logatec - KK Orli Postojna  ob 14.30

 

Vrhunec pa je finale Lige K40 ob 18. uri med: KK LogatecKK Komenda Bobcats

Vabljeni! Vstop prost!

Več o klubu

V Logatcu že od leta 1965 (z vzmesnimi prekinitvami) igramo (in živimo) košarko. Za vse nas v  Košarkarskem klubu Logatec (KK Logatec) je to najlepši šport, ki nas vedno znova navdušuje  ne glede na to ali gre za čudovite poteze virtuozov z oranžno žogo, timsko kombinatoriko, šahovske poteze trenerjev,  borbeni timski duh ali kaj drugega.

 

Naše fante učimo, da tako kot to na tekmah, tudi v življenju nikoli ne sklonimo glave, ker ekipa pomaga posamezniku in posameznik pomaga ekipi. Skupaj v dobrem in v slabem!

Naša vizija so naši otroci, najmlajše kategorije bodočih košarkarjev in dobrih, zadovoljnih ljudi, v družbi ki se ujema z našimi športnimi in človeškimi vrednotami.

 

KK Logatec ima selekcije U9, U11, U13, U15, U17, v katerih je vključenih približno 90 otrok od 6 do do 17 let, ki pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije (KZS) tekmujejo in ponosno zastopajo šport in naš Logatec. V novi sezoni imamo ponovno člansko ekipo, ki tekmuje v Ligi K40, ki bo v naslednji sezoni nastopala tudi v 4. SKL pod okriljem KZS.  V naslednji sezoni bodo ponovno tekmovali tudi mladinci (U19), kar nas uvrsti ob bok najbolj organiziranim klubom v Sloveniji, ki imajo prav vse starostne selekcije.

Še naprej med naše osnovne cilje sodi načelo, da tudi tistim, ki si tega ne morejo privoščiti, omogočimo igranje in treniranje ter so enakovreden del kluba in da postanejo dobri košarkarji. Predvsem pa, da postanejo boljši ljudje.  V ponos nam je, da s finančno podporo občine našim najmlajšim članom (kar do 4. razreda) omogočamo brezplačno vadbo.


kklogatec.com

Oglejte si tudi