Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Spodbujamo prijateljstvo 2018

Miklavžev vrtec iz Logatca med zmagovalnimi vrtci

Prijateljstvo je vrednota, ki so jo logaški otroci uspešno predstavili na likovnem natečaju, ki je potekal pod okriljem programa Šola sobivanja.
Program združuje različne projekte, vsem pa je skupno kakovostnejše življenje vseh ljudi. Projekt Spodbujamo prijateljstvo je potekal v okviru poslovnega stebra Misija: Zeleno. Izvaja ga Društvo za trajnostni razvoj Sobivanje ob podpori družbe BTC. Letos je projekt potekal šesto leto zapored in dosegel izjemno razsežnost.
Na zaključni prireditvi, ki je potekala v petek, 20. 4. 2018, so najboljšim sodelujočim vrtcem in šolam, podelili nagrade.
Letos se je odlično uvrstilo 24 otrok Modre sobe iz Miklavževega vrtca v Logatcu, ki jo vodi vzgojiteljica Mojca Demšar. S svojimi likovnimi prispevki je sodelovalo kar 11 142 otrok iz vse Slovenije, logaški otroci pa so s svojimi likovnimi deli poskrbeli za odlično tretje mesto. S sodelovanjem, ki ni ostalo neopaženo, so tako poskrbeli za promocijo prijateljstva ne le v naši občini temveč tudi širše. Bravo!
Če si njihova dela želite ogledati, vam je na voljo spletna stran www.misijazeleno.si, kjer bodo njihova dela v kratkem tudi objavljena.

Oglejte si tudi