Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Na decemberski tržnici v enoti Tičnica zbirali sredstva za pomoč

V mesecu decembru smo v enoti Tičnica, tako kot tudi po drugih enotah, organizirali decembrsko tržnico, ki je potekala tri dni, in sicer med 11. in 13. decembrom 2019. Pri pripravi izdelkov za na tržnico so sodelovale tako vzgojiteljice, starši kot tudi otroci in s skupnimi močmi smo pripravili raznovrstne izdelke. Pri izdelavi posameznih stvari za tržnico so se trudili, da bi bili slednji iz čim bolj naravnih materialov, uporabili so tudi, ki smo jih ponovno uporabili oz. so jih pripravljali v duhu ekološke zavesti. 

 

Prineseni izdelki so bili iz najrazličnejših materialov (lesa, stekla, kamna, odpadnega materiala) in so bili zelo okusni, uporabni, domiselni in estetski, in sicer od iger, okraskov, svečnikov, voščilnic, dekorativnih lončkov in drugih figur, pa vse do vrečk iz blaga, »povštrčkov« za šivanke, suhega sadja in še bi lahko naštevali.

 

Zopet so dokazali, da skupaj zmorejo več. S tržnico so zbrali kar nekaj denarja, ki ga je prejel Sklad vrtca Kurirček Logatec - Vesele nogice. Sredstva se bodo porabila za pomoč potrebnim, v prvi vrsti pri plačilu nadstandardnih dejavnosti za otroke, katerih starši težje plačajo omenjene dejavnosti. Za pomoč, podporo, izdelavo in nakup izdelkov in drugo se iskreno zahvaljujejo vsem sodelujočim! 

 

Zapis: Anita Zigmund

Foto: Mihela Maček 

Oglejte si tudi