Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Počitniško dogajanje za otroke v Hiši Sadeži družbe Logatec

V času poletnih počitnic v Hiši Sadeži družbe Logatec  že trretje leto organiziramo počitniško dogajanje za otroke in mladino. Aktivnosti se odvijajo vsak torek, sredo in petek med 10. in 12. uro in so brezplačne. Namenjene so otrokom od 6. leta dalje, mlajši so lahko prisotni ob spremstvu odrasle osebe. V drugem julijskem tednu smo se potopili v svet družabnih iger, se odpravili na potep in se z njega vrnili opremljeni s storžki in kamenčki, ki smo jih pobarvali, v petek pa smo si ogledali animirani risani film. 

V naslednjem tednu, med 15. in 19.7., prav tako pripravljamo zanimiv in zabaven šopek aktivnosti. V torek bo z nami Nataša, ki bo pripravila plesno zabavo z igrami, torek bo v znamenju joge za otroke (dogodek pripravljamo v sodelovanju s Studiem Terragita in učiteljico joge Leno Nagode). Teden bomo zaključili ob igranju Enke, šaha, igre Človek ne jezi se, ob sestavljankah in drugih zanimivih družabnih igrah.

Otroci v medgeneracijski center Hiša Sadeži družbe Logatec radi prihajajo, saj se počutijo sproščeno in sprejeto, starši pa nam otroke radi zaupajo.

V juliju in avgustu je center odprt od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro, z izjemo tedna med 15. in 19. julijem, ko je center zaradi dopusta odprt v torek in sredo med 8.00 in 16.00. uro, v petek 19.7. pa med 10.00 in 12.00 uro.

Vabljeni v našo Hišo na Tržaški cesti 148 v Gornjem Logatcu (prostori bivšega Tehnodoma). Več info na: hisa-logatec@filantropija.org ali 070 892 903.

Oglejte si tudi