Logo MojaObčina.si

Logatec

JUTRI
32°C
18°C
SRE.
34°C
19°C
Deli
2826

Festival zdravja v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču

V soboto 2. junija se je v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču odvijal Festival zdravja, kjer se je predstavila tudi občina Logatec. Tema je bilo zdravje ter kako ga zaužiti na naraven način -z gibanjem, prehrano... Na začetnem sestanku so svoje sodelovanje potrdili Turistično društvo Hotedršica, Turistično društvo Logatec, KD Trate ter seveda Občina Logatec. Na sestanku smo se dogovorili, da bo naslov naše predstavitve na stojnici:
ŽIVETI Z NARAVO ŽIVETI ZDRAVO - DOBRODOŠLI V LOGATCU. Ravno pravi za predstavitev.
Vsak je povedal, kaj bo predstavil. Tik preden smo se organizirali dokončno je sodelovanje odpovedalo KD Trate. Ni nas zagrabila panika in hitro smo se znašli in naša stojnica se je šibila pod predstavitvenim materialom.
Imeli smo jabolka - eno jabolko na dan je zdravje, zdravilne čaje, naravno kozmetiko, izdelke iz lesa za dame, zemljevide, ki so predstavljali občino Logatec, predstavitvene zloženke za dogodke, ki prihajajo, in še bi lahko naštevali. Pozabili nismo tudi na najmlajše saj je bil z nami  Kamišibaj z gospo Simono Kavčič. Z nami je bila tudi maskota Gregorček. Poskrbeli smo tudi za malo prigrizka in naša stojnica je bila oblegana vse do konca, ko nam je  zmanjkalo vseh materialov.
Naj na koncu omenim še sodelujoče: Občino Logatec je zastopala Romana Hribar, Turistično društvo Hotedršica - Brigita Vehar, Turistično društvo Logatec - Jelka Kožman ter Simona Kavčič s Kamišibajem. Hvala tudi Maticu Kljanjščku za sliko Tekaških prog okoli Sekirice ter seveda tudi vsem ostalim.

Spodaj pa je tudi nekaj slikovnega materiala.
Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi