Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Marketing za društva in druge nevladne organizacije

Društva, zasebni zavodi in druge nevladne organizacije delamo na svojih projektih, dogodkih, delavnicah, velikokrat pa pozabimo na promoviranje svojih aktivnosti.

 

Kako se lotiti učinkovitega marketinga za pridobivanje novih članov, prostovoljcev in obiskovalcev prireditev in delavnic?

 

Na Stičišču Središče smo zato pripravili sklop delavnic Marketing za NVO, ki jih bomo organizirali v septembru in oktobru. 

 

 

Canva - enostavno oblikovanje fotografij in grafik za družbena omrežja

22. september, 19.00 - 20.30

Vizualije so pri podajanju informacij ključne, a nismo vsi oblikovalci! Enostavne a estetske grafike za družbena omrežja in spletne strani, ki jih lahko nemudoma uporabite pri vaši promociji. pa lahko z brezplačnim orodjem Canva prav vsi oblikujemo.

>>> Več informacij

 

 

✅ Družbena omrežja: Facebook

29. september, 19.00 - 20.30, preko spleta

Kaj je priporočljivo za manjše NVO organizacije in koliko omrežij je sploh možno učinkovito obvladovati? Poleg splošnega pregleda družbenih omrežij bo poudarek predvsem na Facebooku, nastavitvah, namenu, objavljanju, merjenju učinka ...

>>> Več informacij

 

 

✅ Izdelava preproste spletne strani (na predlogi)

30. september, 16.00 - 20.00, MC Vič, Tržaška 85, Ljubljana

Na delavnici si boste izdelali preprosto spletno stran, po vnaprej pripravljeni predlogi. Spoznali boste, kako zakupimo spletni prostor, kje poiščemo in kako pridobimo WordPress predloge in se nato na določeni predlogi naučili, kako jo pripravimo, da je primerna za javno objavo.

>>> Več informacij

 

✅ Tipski opisi in tipska besedila

7. oktober, 18.00 - 19.30, preko spleta

Povabljeni ste, da v minuti predstavite svoj projekt. Kako boste začeli? Se vam je spet zgodilo, da niste povedali vsega, da ste pozabili omeniti, kje dobijo več informacij ali udeležence povabiti na dogodek? 

>>> Več informacij

 

Vse delavnice (razen izdelave spletne strani) se bodo izvajale preko spleta, potrebujete le računalnik ali pametni telefon. Več informacij io aktualnih delavnicah in prijave najdete tukaj.

 

V️ oktobru pripravljamo še delavnice na temo:

✔️ Instagram

✔️ Google Analytics

✔️ Google Ads

 

Objavljene bodo na naši spletni strani.

 

Vabljeni, da se udeležite naših izobraževanj, več o naših aktivnostih in ponudbi pa najdete tukaj. Vse storitve, ki jih nudimo nevladnim organizacijam, so zanje brezplačne, saj naše aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.

Oglejte si tudi