Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
0°C
JUTRI
2°C
-3°C

V dnevnem centru spet veselo in družabno

Sedaj že tradicionalni dan odprtih vrat dnevnega centra za starejše v Logatcu, ki poteka vsako tretjo sredo v mesecu, se je tudi tokrat odvijal v veselem in družabnem vzdušju.

Zbrala se nas je kar številčna druščina. Nekateri stari znanci in prijatelji so se po daljšem času srečali in razveselili drug drugega. Marsikaj se je bilo treba pogovoriti. Kofetkanje in čajčkanje smo podkrepili še z orehovo dobroto. V svoji kuhinji smo si kar sami spekli hišne orehove rolice in si jih še tople z veseljem privoščili. Kot se za pravo druženje spodobi ni manjkala niti muzika. Na harmoniki nam je igral prijatelj Vojko, ki smo ga vedno zelo veseli, saj nam s svojo dobrodušnostjo in lepimi vižami polepša marsikateri dan. Tudi tokrat so nekatere zasrbele pete in smo zaplesali.

Ob dnevu odprtih vrat našega centra so nas obiskali tudi predstavniki Centra za krepitev zdravja in Univerze za tretje življenjsko obdobje. Z obojimi smo se dogovorili za sodelovanje in izvedbo nekaterih delavnic v našem centru. Tako bodo naši uporabniki imeli na izbiro še bolj pester nabor aktivnosti.

Naslednje druženje bo tretjo sredo v februarju, to je 15. februarja od 10. do 12. ure. Naša vrata pa so tudi sicer odprta vsak dan med tednom za vsakogar, ki bi se nam rad pridružil že prej. Naš slogan je namreč: V družbi je dan lepši!

Avtor besedila: Sabina Eržen Korošec

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi