Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

SREČANJE »POD LIPO 2022«

V soboto 18. junija smo organizirali že tradicionalno srečanje društev, ki je bilo posvečeno tudi Dnevu državnosti. Dogodek smo poimenovali »SREČANJE POD LIPO 2022«
Udeležila so se vabljena društva upokojencev Vrhnika, Loška dolina in Škofja Loka. Vabili smo tudi DU Rovte, vendar se tokrat niso mogli udeležiti. V največjem številu pa so se dogodka udeležili člani in članice našega društva. Poleg druženja smo že tradicionalno tekmovali tudi v kegljanju s kroglo na vrvici in pikadu. Zaradi velikega domačega interesa po udeležbi v tekmovanju, smo sestavili več ženskih in moških ekip v obeh športih, pri čemer smo zagotovili, da je vsakdo, ki je želel, lahko tekmoval vsaj v eni ekipi.

Na pobudo ŠZ Logatec je bilo v času srečanja snemano tudi promocijsko gradivo o delovanju društva. Tokrat smo omeli priložnost predstaviti poleg kegljanja s kroglo na vrvici še pikado in prstomet.

Ob tej priložnosti je prejela tradicionalni pokal za visok življenjski jubilej naša Jana Petkovšek.

Skupni pokal za najboljše sodelujoče društvo so prejeli predstavniki DU Loška dolina.

V imenu organizatorjev se zahvaljujemo vsem za udeležbo, prijetno druženje, predvsem pa našim marljivim dekletom za vso veliko pomoč pri izvedbi ter za vse sladke dobrote, ki so jih pripravile.

Besedilo: Janko, Foto: Janko in Barbara

Op: kljub temu, da smo se že večkrat dokazali z našo aktivno dejavnostjo pri skrbi za aktivno udejstvovanje in druženje starejših, ne moremo razumeti, da po vseh teh letih, na mnoge prošnje ni odziva, saj še vedno nimamo društvene pisarne. Še vedno smo le brezdomci! Gospod župan in občinska uprava, poteza je vaša!


Oglejte si tudi